63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
KÜLTÜR - SANAT

Sanatçı Bülent Ersoy Şanlıurfa Balıklıgöl'de

Bülent Ersoy'un dua etmesi Bülent Ersoy'un balıklara yem atması Sanatçı Bülent Ersoy, Şanlıurfa'da Ersoy, Hz. İbrahim'in ateşe atıldığı rivayet edilen tarihi Balıklıgöl Yerleşkesinde dua etti.

Sanatçı Bülent Ersoy Şanlıurfa Balıklıgöl'de
Paylaş:

Bülent Ersoy'un dua etmesi

Bülent Ersoy'un balıklara yem atması Sanatçı  Bülent Ersoy,  Şanlıurfa'da

Ersoy, Hz. İbrahim'in ateşe atıldığı rivayet edilen tarihi  Balıklıgöl Yerleşkesinde dua etti.

Sanatçı  Bülent Ersoy,  Şanlıurfa'da tarihi  Balıklıgöl Yerleşkesini ziyaret etti.

 

Ersoy, özel bir davet üzerine geldiği kentte vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Tarihi  Balıklıgöl Yerleşkesini ziyaret eden Ersoy, yaklaşık yarım saat Hz. İbrahim'in ateşe atıldığı rivayet edilen bölgede dua etti.

 

Yağmur nedeniyle şemsiyeyle yerleşkeyi gezen Ersoy, kutsal olduğuna inanılan göldeki balıklara da 5 tabak yem attı.

 

Zaman zaman hayranlarıyla özçekim yapan Ersoy, "Burası çok kutsal bir mekan. Suya bakarak dua ettim. Allah kabul etsin inşallah. Memleketimiz için huzur olsun. Kardeşlik ve bereket olsun." dedi.

 

Öte yandan Ersoy onuruna konakladığı otelde sıra gecesi organizasyonu düzenlendi. Mahalli sanatçıların yöresel türküler söylediği organizasyonda Ersoy'un keyifli olduğu görüldü.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.