63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Büyükşehir

Şanlıurfa büyükşehir Belediyesi, 1 Yılık Sözleşme, 3 Aylığa Düşürüldü

Şanlıurfa’da, 1 yılık sözleşmeli personeller artık 3 aylık sözleşmeye tabi olunacak. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin verdiği bu karar da ise, çalışanların performansını değerlendirmek ve işe gelmeden maaş alanların etkili olduğu öğrenildi.

Şanlıurfa büyükşehir Belediyesi, 1 Yılık Sözleşme, 3 Aylığa Düşürüldü
Advert
Paylaş:

Şanlıurfa büyükşehir Belediyesi, 1 yılık olan süre yerine, 3 aylık sözleşme çalışmasını tercih etti. Büyük çoğunluğu seçiminden önce işe alınan personeller 3 ayda verecekleri çalışma sonunda işe alınıp alınmayacağı belli olacak. Belediyenin aldığı bu karada etkili olan neden ise çalışanların performansını değerlendirmek ve işe gelmeden maaş alan işçilerin önüne geçmek olduğu tespit edildi. 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Büyükşehir Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Rektör Çelik’ten ŞUÇGAD’A Ziyaret

Akışın sonuna geldiniz.