63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
YAŞAM

Şanlıurfa da Zırhlı Araçta Beyin Kanaması Geçiren Uzman Çavuş Şehit Oldu

Şanlıurfa'daki Çiçekalan Hudut Karakolu'nda görevli 26 yaşındaki uzman çavuş Aykut Karaca, devriye görevi sırasında beyin kanaması geçirerek şehit oldu.

Şanlıurfa da Zırhlı Araçta Beyin Kanaması Geçiren Uzman Çavuş Şehit Oldu
Paylaş:

Süleyman Şah Saygı Karakolu'nun bulunduğu Suriye sınırındaki Çiçekalan Hudut Karakolu'nda görevli Uzman Çavuş Aykut Karaca, Kobra adı verilen zırhlı araçla gece devriye nöbetine çıktı. Araç komutanı olarak görev yapan uzman çavuş Karaca, bir süre sonra zırhlı araçta fenalaşarak baygınlık geçirdi.

 

TÜM MÜDAHALELERE KARŞIN KURTARILAMADI

 

Silah arkadaşlarının haber vermesiyle uzman çavuş Aykut Karaca, ambulansla Birecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedavisine başlanan ve beyin kanaması geçirdiği saptanan Karaca, doktorların müdahalesine karşın kurtarılamayarak şehit oldu.

 

 

 

ARKADAŞLARI YASA BOĞULDU

 

Ölümü ile silah arkadaşlarını yasa boğan uzman çavuş Karaca'nın cenazesi, otopsinin ardından memleketi Kırıkkale'nin Keskin ilçesine gönderileceği bildirildi.

 

 

 

BAYRAM İÇİN MEMLEKETİNE GİDECEKTİ

 

Öte yandan evli olan uzman çavuş Karaca'nın şehit olmasa bu hafta bayram izni için memleketine gideceği öğrenildi.

 

 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YAŞAM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.