63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Şanlıurfa

Şanlıurfa’da 1 Mayıs kutlamaları ilgi görmedi

Urfa’da Emek ve Demokrasi Platformu tarafından organize edilen 1 Mayıs kutlamalarında işçiler davul zurna eşliğinde halay çekti.

Şanlıurfa’da 1 Mayıs kutlamaları ilgi görmedi
Paylaş:

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Haliliye ilçesinde Paşabağı Mahallesinde Emek ve Demokrasi Platformu tarafından kutlama programı düzenlendi. Ancak ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ kutlamaları ilgi görmedi. Siyasi parti ve sendika üyelerinin katıldığı programa yaklaşık 200 kişi katıldı. Programa katılanlar müzik eşliğinde eğlenirken, polis etkinlik alanında ve çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldı.

 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Şanlıurfa Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.