63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
YAŞAM

Şanlıurfa'da Silahlı Kavgada Yaralanan Genç Hayatını Kaybetti, Hastane Savaş Alanına Döndü

Şanlıurfa'da iki aile arasında çıkan silahlı kavgada ağır yaralanan şahısın hastanede hayatını kaybettiği duyumunu alan yakınları, hastaneyi savaş alanına çevirdi.

Şanlıurfa'da Silahlı Kavgada Yaralanan Genç Hayatını Kaybetti, Hastane Savaş Alanına Döndü
Paylaş:

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada ağır yaralanan şahsın hastanede hayatını kaybettiği duyumunu alan yakınları, hastaneye akın ederek ortalığı savaş alanına çevirdi.

 

"ÖLDÜ" DUYUMU ALAN YAKINLARI HASTANEYE AKIN ETTİ

 

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçesi Uğurlu Mahallesi'nde akraba olan Erkan ve Alkan aileleri arasında öğle saatlerinde meydana gelen ve 6 kişinin yaralandığı kavgada silahla vurularak ağır yaralanan Ali İsmail Alkan, kaldırıldığı  Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Bir süre sonra şahsın hayatını kaybettiği duyumunu alan yakınları hastaneye akın etti.

 

 

 

POLİS BİBER GAZIYLA MÜDAHALE ETTİ

 

Hastanede arbede çıkaran şahıslara polis biber gazıyla müdahale ederken, şahsın beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi.

 

 

 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YAŞAM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.