63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
ŞANLIURFASPOR

ŞANLIURFASPOR SIKI ÇALIŞIYOR

Bu hafta kendi evinde Gençlerbirliği ile karılaşacak olan Astor Enerji Şanlıurfaspor tempo arttırdı. Günü 11 Nisan Stadyumu'nda geçiren sarı yeşilli ekipte hedef galibiyet.

ŞANLIURFASPOR SIKI ÇALIŞIYOR
Paylaş:

 

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Astor Enerji Şanlıurfaspor, bu haftaki Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Dün olduğu gibi bugün de 11 Nisan Stadyumu'nda antrenmanını gerçekleştiren takımda moral ve motivasyonun yüksek olduğu gözlendi. 
Teknik Direktör İrfan Buz ile ikinci antrenmanına çıkan takımın programı yaklaşık iki saat sürdü. Isınma egzersizleri sonrası taktik ağırlıklı çalışma gösteren takımda, Teknik Direktör İrfan Buz ve yardımcıları tüm futbolcularla birebir ilgilendi. Kulüp Başkanı Haçım İzol'un da izlediği antrenmanın ardından takım, kendi tesislerine geçerek dinlenmeye çekildi.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ŞANLIURFASPOR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.