63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
HALİLİYE

Süleymaniye Mahallesine yeşil alan kazandırılacak

Büyükşehir Belediyesi, Haliliye ilçesine bağlı Süleymaniye Mahallesinde yeşil alan yapmak için 3 yapının kamulaştırmasını tamamlayarak yıkım çalışmalarına başladı.

Süleymaniye Mahallesine yeşil alan kazandırılacak
Paylaş:

Daha Yeşil bir Şanlıurfa sloganı ile çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Süleymaniye mahallesinde yeşil alan eksikliğini gidermek için bölgede fizibilite çalışması yaparak belirli alanın yeşil alan olması için uygulama başlattı.
 
Başkan Beyazgül’ün talimatları ile 3 hanenin kamulaştırmasını sağlan Büyükşehir Belediyesi, yıkım için start verdi. Başlatılan çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Zeynel Abidin Beyazgül’e Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mahmut Kırıkçı eşlik etti. 
 
“Süleymaniye mahallemizin yeşil alanın çok az olduğunu gördük”
Mahalle sakinleri ile görüşerek çalışmaları değerlendiren Başkan Beyazgül, “Mahallemize çok güzel bir yeşil alan kazandıracağız. Halkımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur” dedi.
Açıklamasında Başkan Beyazgül, “Teknik bir gezimiz esnasında Süleymaniye mahallemizin yeşil alanın çok az olduğunu gördük. Bu nedenle belirli alanları kamulaştırarak güzel bir yeşil alan ortaya çıkartalım dedik. Burada yol boyunca bulunan 3 evi kamulaştırarak güzel bir peyzaj ile yeşil alan yapacağız Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat ile birlikte. Buraya güzel ağaçlar dikerek yemyeşil bir alan haline getireceğiz, çocuklarımız için oyun parkları, yaşlılarımız için oturma alanları yapacağız. İnşallah Süleymaniye Mahallemize çok güzel bir yeşil alan kazandıracağız. Halkımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur" diye konuştu.
 
Canpolat: Yeşil bir Haliliye için el ele çalışıyoruz
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ise, “Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları ile yeşil alan yapımı için burada bulunan eski yerleşim yerlerini kamulaştırarak yıkım çalışmalarını başlattık. Daha yeşil bir Haliliye için Büyükşehir Belediyemiz ile elimizden gelen tüm çabayı sergiliyoruz. Büyükşehir Belediyesi ile Haliliye Belediyesi el ele Şanlıurfa’nın refahı için yan yana çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.
 
Yıkım çalışmaları başladı
Başlatılan yeşil alan çalışmaları ile ilgili olarak Haliliye Belediyesi tarafından Atatürk Mahallesindeki yıkım çalışmalarının startını Başkan Beyazgül ve Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat verdi.
 
Öte yandan gezileri kapsamında Kurtuluş Müzesi önündeki alanı inceleyen Başkan Beyazgül buranın yeşil alan olması için gerekli talimatları verdi.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

HALİLİYE Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Hüseyin Dağ'ın görevine son verildi

Akışın sonuna geldiniz.