63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SPOR

Türkiye Ralli Şampiyonası'nın beşinci ayağı Eskişehir'de yapılacak

Eskişehir Otomobil Spor Kulübü (ESOK) tarafından düzenlenen Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası beşinci ayağı Eskişehir Rallisi, 13-15 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Türkiye Ralli Şampiyonası'nın beşinci ayağı Eskişehir'de yapılacak
Paylaş:

Eskişehir Valiliği, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Tepebaşı Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi, Spor Toto, ICRYPEX, Petrol Ofisi Maxima, Remed Assistance, Salados, Fora Araç Takip, Power App, Autoclub, ETİ, KYK Yapı Kimyasalları, Nova Vista Deluxe, Espark ve Banaz Otomotiv katkılarıyla düzenlenecek organizasyon, aynı zamanda Türkiye Historic Ralli Şampiyonası ve Celal Gülerhan Ralli Kupası’na da puan verecek.

13 Eylül Cuma günü saat 14:00’da Odunpazarı Meydanı’ndaki start seremonisi ile başlayacak olan rallinin ilk günü saat 15:00’de başlayacak Eskişehir Kent Ormanı’ndaki seyirci özel etabı ile devam edecek.

Rallinin ikinci günü 14 Eylül Cumartesi saat 10.00’dan itibaren Petrol Ofisi Maxima (Uluçayır), Remed Assistance (Yukarı Ilıca) ve Espark (Kirazlıçeşme) etapları ikişer geçilmesinden oluşacak.

15 Eylül Pazar saat 09.00’dan itibaren KYK Yapı Kimyasalları (Yukarı Kalabak) ve Banaz (İdris Yayla) etaplarının ikişer kez geçilmesinin ardından, ralli saat 16.00’dan itibaren Espark önünde düzenlenecek ödül töreni ile son bulacak.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SPOR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.