63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Şanlıurfa Valilik

Vali Erin Telabyad ve Resulayn İçin Tomografi Cihazı İstedi

Vali Erin Telabyad ve Resulayn İçin Tomografi Cihazı İstedi

Vali Erin Telabyad ve Resulayn İçin Tomografi Cihazı İstedi
Paylaş:

 

Türk Kızılay’ı İstanbul Şubesi tarafından temin edilen insani yardım malzemeleri, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve Kızılay İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım’ın katılımıyla Telabyad’daki ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. AFAD’ın organize ettiği yardım faaliyetlerinin ardından Telabyad Hastanesi’ne geçen Vali Erin, burada tedavi gören hastalara ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hasta ve hasta yakınlarıyla tercümansız konuşarak sorun ve taleplerini dinleyen Vali Erin, Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü’nce Telabyad Hastanesi’ne görevlendirilen personelden de hastane hakkında bilgiler aldı.

Önceki gün de Resulayn Hastanesi’nde incelemelerde bulunan Vali Erin, her iki ilçedeki hastanenin de burada yaşayanlara eksiksiz hizmet verebilmesi için gerekli çalışmaları tamamladıklarını, hastanelerde Suriyeli doktor ve sağlık personellerinin görevlendirildiğini belirterek, onarım ve tıbbi teçhizat eksikleri giderilen Telabyad Hastanesi’nin ameliyathanesinin hizmet vermeye başladığını söyledi.

Her iki hastanenin tomografi cihazı ihtiyacı bulunduğunu, kaydeden Vali Erin, Türkiye’nin kontrolündeki diğer bölgelerde tomografi cihazlarının sivil toplum kuruluşları tarafından temin edildiğini söyledi. Telabyad ve Resulayn’daki hastanelerin tomografi cihazlarını da sivil toplum kuruluşlarınca temin edilmesi için girişimlerde bulunduklarını belirten Vali Erin, “Türkiye’nin, Türk insanının ve Mehmetçiğin olduğu yerde huzurun ve güvenin olduğunu Telabyad ve Resulayn’da yaşayanlar yakından görüyor. Yakında bu bölge, tüm Suriyelilerin yaşamak isteyeceği bir yer haline gelecek” diye konuştu.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Şanlıurfa Valilik Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.