63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Şanlıurfa Valilik

VALİ TUNA: “AŞURE GÜNLERİ BERABERLİĞİMİZİ PEKİŞTİRDİĞİMİZ GÜNLERDİR”

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Muharrem ayı nedeniyle Evren Sanayi Sitesi esnaflarından Mehmet Emin İlhan’ın düzenlediği Aşure ikramına katıldı.

VALİ TUNA: “AŞURE GÜNLERİ BERABERLİĞİMİZİ PEKİŞTİRDİĞİMİZ GÜNLERDİR”
Advert
Paylaş:

Sanayici esnafıyla biraraya gelen Vali Tuna, “Bu günleri birlik ve beraberlik vesilesi bilmeliyiz. Aşure günleri, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz özel günlerdir. İçinden geçtiğimiz süreç; güçlü, uyanık ve birlik içerisinde olmamızı gerektiriyor. Bu vesileyle kaybettiklerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Sizlere ve ailelerinize sağlık, afiyet diliyorum” dedi.

 

Esnaflara kendi eliyle aşure ikram eden Vali Tuna, emeği geçenlere teşekkür etti. Vali Güngör Azim Tuna’ya, Haliliye Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya ve İl Müftüsü İhsan Açık’ta eşlik etti. Aşure dağıtımına ev sahipliği yapan Mehmet Emin İlhan ise, Vali Tuna ve diğer yetkililerin katılımından duydukları memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.

 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Şanlıurfa Valilik Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.