63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
ASAYİŞ

1. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, unsurları tarafından icra edilen Önleyici Kolluk Devriyesi

esnasında Hilvan İlçesi Özveren Mahallesinden geçmekte olan Kerkük-Yumurtalık Ham Petrol Boru hattının güzergahında kazı yapıldığı tespit edilmiştir. Yapılan araştırmada ;

1. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, unsurları tarafından icra edilen Önleyici Kolluk Devriyesi
Advert
Paylaş:

a. Olay yerine yakın bir bölgede terk edilmiş bir vaziyette bulunan kamyonet içerisinde 7450 LT ham petrol ele geçirilmiştir.

 

b. Araç plakası üzerinden yapılan araştırmada kamyonetin Şanlıurfa nüfusuna kayıtlı M.T isimli şahsa ait olduğu tespit edilmiş ve Hilvan Cumhuriyet Başsavcısının talimatıyla şahıs yakalanmıştır. M.T çıkarıldığı Nöbetçi Mahkeme tarafından tutuklanmış, Şanlıurfa Siverek Cezaevine konulmuştur.

 

2. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumluluklarının gereği olarak, Kaçakçılık ile mücadele de ve adaletin yerine getirilmesinde gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalar aralıksız devam etmektedir.

 

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.