63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

23 Nisan coşkusu Geleneksel Uçurtma Şenliği’nde yaşanacak

Bornova Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda düzenleyeceği Geleneksel Uçurtma Şenliği ile kutlayacak.

23 Nisan coşkusu Geleneksel Uçurtma Şenliği’nde yaşanacak
Paylaş:

Bornova Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı birbirinden renkli etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor. Aşık Veysel Rekreasyon Alanı Amfi Tiyatrosu önünde düzenlenecek Bornova Geleneksel Uçurtma Şenliği, çocukları ve aileleri gökyüzünü rengârenk uçurtmalarla buluşturmak için bekliyor.

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, tüm Bornovalıları 23 Nisan coşkusunu hep birlikte yaşamaya davet ederek, “23 Nisan, yalnızca çocuklarımızın bayramı değil; geleceğimizin, umutlarımızın ve özgürlüğümüzün bayramıdır. Biz de Bornova Belediyesi olarak, çocuklarımızın özgürce koşup eğleneceği, gökyüzünü kendi elleriyle uçurtmalarla süsleyeceği bir şenlik hazırladık. Gökyüzü o gün rengarenk olacak” dedi.

Etkinlik alanında çocuklar için yüz boyama, şişme oyuncaklar, atölyeler, sosis balon, çocuk oyun alanı ve uçurtma dağıtımı gibi sürprizler de olacak. Ayrıca ücretsiz ikramlar ve çeşitli etkinlikler gün boyunca katılımcıları bekliyor olacak.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.