63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Gökçek’in taşınmazları tartışma yarattı: Listede Şanlıurfa da var

Gazeteci Murat Ağırel, Melih Gökçek'in Ankara ve Şanlıurfa’daki çok sayıda taşınmazının listesini yayında gösterdi. Ağırel bunların mahkeme kayıtlarına giren resmi belgeler olduğunu belirtti.

Gökçek’in taşınmazları tartışma yarattı: Listede Şanlıurfa da var
Advert
Paylaş:

Gazeteci Murat Ağırel, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in üzerine kayıtlı olduğunu belirttiği taşınmazları kamuoyuyla paylaştı.

Ağırel’in açıkladığı listede Ankara’nın farklı ilçelerinin yanı sıra Şanlıurfa’daki arazi ve bağlar da yer aldı.

Gazeteci Murat Ağırel, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in üzerine kayıtlı olduğunu belirttiği taşınmazları tek tek açıkladı.

Ağırel’in aktardığı bilgilere göre Gökçek’in üzerine kayıtlı olduğu belirtilen taşınmazlar arasında Dikmen ve Pursaklar’da konutlar, Çankaya’da bir konut ile bir dubleks konut bulunuyor.

Listede ayrıca Gölbaşı’nda 305 metrekare tarla ve 1090 metrekare bağ, Pursaklar’da ise 2250 metrekare arsa ile 3 ayrı konut yer alıyor.

“ÇOK SAYIDA KONUT, ARSA, TARLA VE BAĞ YER ALIYOR”

Pursaklar’daki taşınmazlar arasında ayrıca toplam 16 bin metrekareden fazla iki ayrı tarla bulunduğu belirtildi.

Melih Gökçek’in taşınmazları tartışma yarattı: Listede Şanlıurfa da var

Ağırel’in paylaşımında Şanlıurfa’daki taşınmazlar da dikkat çekti. Buna göre Gökçek’in üzerine kayıtlı olduğu ifade edilen taşınmazlar arasında 46 bin 400 metrekare bağ ile 77 bin metrekareden fazla iki ayrı tarla bulunuyor.

Böylece Ağırel’in açıkladığı listede Ankara ve Şanlıurfa’da farklı niteliklerde çok sayıda konut, arsa, tarla ve bağ yer alıyor

Ağırel, söz konusu iddiayla ilgili bilgi edinme kapsamında başvuru yaptığını ve gelecek yanıtı da kamuoyuyla paylaşacağını söyledi.

GÖKÇEK: TAMAMI GERÇEK DIŞI

Gökçek ise Ağırel’in iddialarına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla karşılık verdi. E-Devlet üzerinden Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü sisteminde yaptığı sorgulamanın ekran görüntüsünü paylaşan Gökçek, T.C. kimlik numarasıyla eşleşen herhangi bir tapu kaydı bulunmadığını belirtti.

Gökçek, Ağırel’in gündeme getirdiği taşınmazlara ilişkin iddiaların “tamamının gerçek dışı” olduğunu savundu.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.