63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

27 sanatçı “Arkhe” fotoğraf sergisinde buluştu

Maltepe Belediyesi’nin Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde Eylül ayındaki sanat etkinlikleri kapsamında 10Logos Fotoğraf Proje Atölye Grubu’nun “Arkhe” isimli fotoğraf sergisi açıldı.

27 sanatçı “Arkhe” fotoğraf sergisinde buluştu
Advert
Paylaş:

Gılcan Mete küratörlüğünü üstlendiği serginin açılışında yaptığı konuşmasında arkhenin  felsefede başlangıç, ilk, temel, her şeyin kendisinden çıktığı şey anlamına geldiğini belirterek, “Bu sergimizde kendi dönüşüm öykülerimizi katmanlı fotoğraflar aracılığı ile sanatseverlerle paylaşıyoruz. Amacımız bizim kimliklerimizi oluşturan geçmişten bugüne ait birikimleri iletmek değildir. Görsellerimiz aracılığı ile kendi iç dünyanızda, geçmiş, şimdiki zaman ve gelecek zaman içinde bir yolculuğa davet etmektir.” ifadelerini kullandı.

Mete, Maltepe Belediye Başkanı Esin Köymen’e sanata verdiği destek için teşekkür etti. 27 sanatçının eserlerinin yer aldığı sergi 2 Ekim’e dek Galeri Çağdaş Yaşam’da sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Bodrum’da Gaziler Günü kutlandı

Akışın sonuna geldiniz.