Şehir Temizliği, Yol asfaltlamaları, Park ve bahçelerin bakımları, Şanlıurfa’da sportif alanların yapılması çoğaltılması, vatandaşların yürüyüş ve spor yapabilecek yeni tesislerin kurulması, Şanlıurfa’da bulunan amatör spor kulüplerine maddi yardımın sağlanması, Bir şehrin takımı olan Şanlıurfaspor’a destek vermeleridir.

Belediyeler destek vermediği zaman başka kimler destek verecek. Mahalle muhtarlarına ve dernek taraftarlarına sesleniyorum, Belediye Başkanlarımızı caddelere pankart asarak ve mahallelere pankart asarak lütfen meşgul etmeyelim.

Çünkü bu insanlar kendi görevlerini yapıyorlar. Bırakın daha iyi ve şehre yakışanı yapsınlar. Yeni yollar yapsınlar. Aile parklarımıza kamera sistemi kursunlar. İnsanlarımız temiz bir ortamda Ailece oturabilsinler.Çünkü parklarımız güvenli değil. Gaziantep belediyelerini örnek almamız lazım.

Saygılarımla…