Advert

HALİLİYE İLÇESİNDE MEŞHUR KAYA’NIN YERİ AÇILDI

Haliliye ilçesinde Meşhur Kaya’nın yeri lokantası gerçekleştirilen görkemli bir açılışla hizmete başladı.,

1299 kez okundu.
HALİLİYE İLÇESİNDE MEŞHUR KAYA’NIN YERİ AÇILDI
Advert

   

Şanlıurfa Haliliye ilçesinde kurulan Meşhur Kaya’nın yeri olan lokanta düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı.Meşhur Kaya’nın yeri olan lokantada kurbanlar kesilerek Açılış töreni gerçekleşti.   

Meşhur Kaya’nın yeri olan lokanta Açılışına Chp Şanlıurfa İl Başkan yardımcısı Ahmet Budak,iş adamlarından Mehmet karakeçili Eyüp Tokdemir,Mehmet Can Tokdemir,Ömer Karakeçili,Ömer Tokdemir,Abdulkadir Akıl,Ramazan Gülbahar Sinan karakeçili,Avukatlardan Mehmet Tokdemir,Sinan Tokdemir,Stk başkanları ve vatantaşlar katıldı.    

Meşhur Kaya’nın Lokantası İşletmecisi Nuri Tokdemir, Haliliye ilçesinde kurdukları Meşhur Kaya’nın yeri lokantasını vatandaşların hizmetine sundu. Açılışta bir konuşma yapan iş adamı Eyüp Tokdemir sürekli gelişime açık bir şehir olduğuna dikkat çekerek, “Yerel dinamiklere ihtiyacımız var. Yerel dinamikleri kalkındırma adına yerel esnafımızı destekleyelim. İstihdama katkı sunmak, sermayeyi ilde tutmak beceri işidir, vicdan işidir. Sermayesini, emeğini ve alın terini Şanlıurfa’ya döken esnafımız, halkımız bizim için çok kıymetlidir. Lütfen biz de yerel esnafımızı bu anlamda destekleyelim. Ben katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyor, işletmecimize başarılar diliyorum” dedi.Şanlıurfalı Siyasetçi Ömer Karakeçili, Demokrat Parti (DP) Genel İdare  Kurulu (GİK) Üyesi
ise her iş yerinin açılışını büyük bir heyecanla açtıklarını belirterek, “Her açılan işyerinin istihdam edeceği insan sayısı en az 15 kişidir. bu da bizi heyecanlandırıyor. Pandemi dönemi ve ekonomik sıkıntıların olduğu bir dönemde, işletmecimizin böyle bir teşebbüste olmasından dolayı kendisini tebrik ediyorum. Bu süreç içerisinde böyle bir cesareti göstermek her baba yiğidin harcı değildir. Ben kendisine bol kazançlar diliyor, işletmemizin ilçemize, ilimize ve bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.İşletme sahibi Nuri Tokdemir ise bende Katılan bütün misafirlererimize ve akrabalarımıza çok teşekkür ederim Allah bizleri mahcup etmesin davetli bütün misafirlerimize çok teşekkür ediyorum dedi.Açılış sonrası davetli misafirlere yemek ikram edilerek sona erdi.     

HALİLİYE İLÇESİNDE MEŞHUR KAYA’NIN YERİ AÇILDI 63URFAHABER.COM
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN