Advert

Zam geliyor zam geliyor

Türkiye’de ekonomi durumu çoğu insanı bitik duruma getirdi. Bu durumdan dolayı intihar eden bir çok vatandaş oldu. Dolar 8 iken 18’e kadar yükseldi. Dolar borcu olan insanlar iflas etti. Dolarla alış veriş yapan insanlar intihar etti.

399 kez okundu.
Zam geliyor zam geliyor
Advert


Bütün paralarını dolara bağlayan insanlar doları yüksekten aldıktan sonra bir gecede doların sert düşmesi sonucu neye uğradıklarını şaşırdılar. Buda ani boşluk yapıp intihara sebep oldu. Ayrı bir parantez açmak istiyorum. Dolar sert düşüşten sonra bütün marketlerde fiyat değişimi olmadı tam tersine yükseldi. Petrol fiyatları dolar yükselince yükseldi. Âma dolar düştükten sonra fiyatlar düşmedi tam tersi hızlı bir şekilde yükseliyor. Bu durumun Bakanlık tarafından denetlenmesi lazım. Vatandaşın alım gücü tükenmiş durumda. Bazı vatandaşlar petrol fiyatlarının yükselmesinden sonra arabalarının kontaklarını açmıyorlar. Toplu taşıma ile işe gidip geliyorlar.

Enflasyon yüksek olduğundan dolayı vatandaş perişan durumda. Pet şişede satılan suların fiyatları bile yükseldi. Su temel ihtiyaç olmasına rağmen bazı iş yerleri stok yapmaya başladı. Satıcıların çoğunda merhamet kalmamış çünkü mallarını aylar önce düşük paraya stok yapıyorlarmış. Vatandaşlar perişan durumda. Bakanlığın bu duruma el atmasını bir an önce istiyoruz…

Zam geliyor Zam geliyor 63URFAHABER.COM
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN