Emniyet kemerimizin seyir halindeyken sürekli takılı olmasına dikkat edelim. Hız kurallarına dikkat edelim.

Kaza iftar saatlerinde SuruçŞanlıurfa karayolu üzeri taşocağı mevkinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan henüz sürücünün ismi ve plakası öğrenilemeyen bir otomobil, aynı istikamette seyir halinde olan 2 otomobil ve 1 işçi servisine çarparak durabildi.

 

Çarpmanın etkisiyle araçlar birbirine girdi. Kazada 4 araçta da maddi hasar oluşurken, çarpmanın etkisiyle araçlarda bulunan toplam 5 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, sıkışan iki kişiyi kurtarmak için zamanla yarıştı.

 

Uzun uğraşlar sonucu sürücü ve yanındaki yolcu olay yerine gelen ambulanslarla Balıklıgöl Devlet Hastanesine sevk edildi. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay mahalline intikal eden Bölge Trafik Polisi ekipleri, feci kazayla ilgili inceleme başlattı.