63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
ASAYİŞ

Adana da 1 Kişinin Öldüğü Otogardaki Bıçaklı Kavganın İzleri Zanlının Yüzüne Yansıdı

Adana Merkez Otogarı'nda çıkan bıçaklı kavgada Şahin Aslan isimli vatandaş, iki kardeşi bıçakladı. 1 kardeşi öldüren Aslan'ın, Emniyet'e götürülürken yüzünde kan izleri olduğu görüldü.

Adana da 1 Kişinin Öldüğü Otogardaki Bıçaklı Kavganın İzleri Zanlının Yüzüne Yansıdı
Advert
Paylaş:

Adana Merkez Otogarı'nda çıkan bıçaklı kavgada 27 yaşındaki Nurettin Alpalan öldürüldü, ağabeyi 30 yaşındaki Nihat Alpalan ile cinayet zanlısı 44 yaşındaki Şahin Aslan ise yaralandı.

BİRBİRLERİNE GİRDİLER

Olay, saat 01.15 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Turhan Cemal BerikerBulvarı'ndeki Merkez Otogar'da meydana geldi. İddiaya göre, otogarda tatlıcılık yapan Şahin Aslan, henüz bilinmeyen neden otogarda meşrubat satıcılığı yapan Nihat Alpalan ile kardeşi Nurettin Alpan ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi soncu Aslan ile Alpalan kardeş birbirlerine yumruklarla saldırdı.


İKİ KARDEŞİ DE BIÇAKLADI

Darp edilen Aslan, yanında taşıdığı bıçakla Nurettin Alpalan'ı göğsünden, Nihat Alpalan'ı ise karnından yaraladı. Alpalan kardeşler, kanlar içinde yere yığılırken, bağrışmalar üzerine kısa sürede olay yerine gelen otogar polisleri ise Aslan'ı kaçamadan yakaladı. Olay yerine çağrılan ambulans ile Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Nurettin Alpalan, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamazken, özel bir hastanede tedavi altına alınan Nihat Alpalan'ın ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.


YÜZÜNDE KANLAR DURUYORDU

Sağlık kontrolünden geçirilen ve Adana Devlet Hastanesi'nde pansumanı yapılan katil zanlısı Şahin Aslan, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Emniyet'e götürülen zanlının yüzündeki kan ise dikkatlerden kaçmadı. Polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.