63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Adana’da üreticilere 200 bin domates fidesi desteği

Adana Büyükşehir Belediyesi, üreticilere yönelik tarımsal destek çalışmaları kapsamında Feke ve Tufanbeyli ilçelerinde toplam 200 bin domates fidesi dağıttı. Daha önce Aladağ ilçesinde 400 bin domates fidesinin üreticilerle buluşturulduğu belirtildi.

Adana’da üreticilere 200 bin domates fidesi desteği
Paylaş:

Adana Büyükşehir Belediyesi, Feke ve Tufanbeyli ilçelerinde üreticilere 200 bin adet domates fidesi desteği sağladığını bildirdi.

Fide dağıtım törenlerine katılan Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Güngör Geçer, belediyenin üreticilerin yanında olmaya devam ettiğini ifade etti.

Geçer, "Adana Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla çiftçimizin ve üreticimizin yanındayız. Feke ve Tufanbeyli'de hemşehrilerimizle buluşturduğumuz toplam 200 bin domates fidesiyle üreticimize güç katıyoruz" dedi.

Dağıtılan fidelerin üretime katkı sağlayacağını belirten Geçer, "Bugün özellikle kadınlarımızın öncülüğünde ektiğimiz her fide, yarın sofralarımıza bereket, geleceğimize umut olacak. Daha çok çalışacak, birlikte üreteceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.