63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
YAŞAM

Adapazar da Babasını Balkondan Attı, Ardından da Bıçaklayarak Öldürdü

Adapazarı'nda 38 yaşındaki Volkan Uzun adlı genç, tartıştığı babası 64 yaşındaki Mehmet Uzun'u önce balkondan aşağıya attı, sonra aşağıya inip bıçaklayarak öldürdü.

Adapazar da Babasını Balkondan Attı, Ardından da Bıçaklayarak Öldürdü
Advert
Paylaş:

Adapazarı'nda uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen 38 yaşındaki Volkan Uzun, tartıştığı babası 64 yaşındaki Mehmet Uzun'u, oturduğu birinci katın balkonundan attı, ardından da aşağıya inip bıçaklayarak öldürdü.

BİLİNMEYEN BİR NEDENLE TARTIŞMA ÇIKTI

Olay, bugün saat 19.00 sıralarında Adapazarı Hızırtepe Mahallesi'nde meydana geldi. Üç katlı evin birinci katında yalnız yaşayan Volkan Uzun ile ziyaretine gelen babası Mehmet Uzun arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

 

 

 

TÜM ÇABALARA RAĞMEN KURTARILAMADI

Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Volkan Uzun, tartışma sırasında babasını, balkondan aşağıya attı. Uzun, daha sonra evden kaptığı bıçakla sokağa çıktı, yolda yatan babasını bıçakladı. Göğsünden çok sayıda bıçak darbesi alan Mehmet Uzun, çağırılan ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Uzun, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Polis, olay sonrası Volkan Uzun'u gözaltına aldı.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YAŞAM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Adıyaman'da Trafik Katliamı: 7 Ölü var

Akışın sonuna geldiniz.