63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

AFAD: Balıkesir'de meydana gelen depremde olumsuz bir durum bulunmamaktadır

Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde saat 00.05’te meydana gelen deprem sonrası olumsuz bir durumun bulunmadığını duyurdu.

AFAD: Balıkesir'de meydana gelen depremde olumsuz bir durum bulunmamaktadır
Paylaş:

Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde saat 00.05’te meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmadığı belirtildi.

Saha tarama çalışmalarının devam ettiği aktarılırken etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulunuldu.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Balıkesir'de deprem

Akışın sonuna geldiniz.