63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
AK PARTİ

AK ADAY CANPOLAT ESNAF ZİYARETİNİ SÜRDÜRÜYOR

AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, seçim çalışmalarına devam ediyor.

AK ADAY CANPOLAT ESNAF ZİYARETİNİ SÜRDÜRÜYOR
Advert
Paylaş:

 

Esnaf ziyaretinde konuşan Canpolat, "Esnafımızdan gelen bilgi, şikayetleri dikkate alarak yetkililerle paylaşıyoruz. 31 Mart akşamına kadar ve 31 Mart akşamı sonrası kısmet olursa bir belediye başkanı olarak yine sokaklarda, yine vatandaşın arasında olmaya devam edeceğiz" dedi.

 

 

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerde AK Parti Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Canpolat, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Her gün ilçenin bir mahallesinde esnafla buluşan Canpolat, bu kez Ahmet Yesevi ve Devteyşti Mahallerinde esnafı ziyaret etti.

 

Esnafın yaşadığı sorun ve sıkıntıları önemsediklerini belirten Canpolat, "Bugün Şanlıurfa Haliliye ilçemizin yine güzel mahallelerini ziyaret ettik. Halkımızla bir araya geldik, esnafımızla çeşitli konuları konuştuk. Esnafımızdan gelen bilgi ve şikayetleri dikkate alarak ilgili yetkililerle paylaşıyoruz" ifadelerine yer verdi.

 

HALKIMIZIN AK PARTİYE OLAN GÜVENİ TAM

 

31 Mart gecesi ve sonrası halkla iç içe olacağını aktaran Canpolat, "Vatandaşımızın AK Parti'ye olan güveni tam, teveccühü tam. Bizde onlara layık olmaya çalışıyoruz. İnşallah durmadan 31 Mart akşamına kadar ve 31 Mart akşamı sonrası kısmet olursa bir belediye başkanı olarak yine sokaklarda, yine vatandaşın arasında olmaya devam edeceğiz. Çıkmış olduğumuz bu yolda Rabbim bizi muvaffak eylesin" diyerek sözlerine son verdi.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

AK PARTİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.