63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
3.Sayfa

AK ADAY Mehmet Ali CEVHERİ SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri, Şanlıurfa merkezde aşağı çarşı ve Gümrük hanında vatandaşlar ve Esnaflar ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

AK ADAY Mehmet Ali  CEVHERİ SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
Paylaş:

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri, Şanlıurfa merkezde aşağı çarşı ve Gümrük hanında vatandaşlar ve Esnaflar ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

 

Ak aday Cevheri Siverek ilçesinde çok sayıda kırsal mahalleyi ziyaret ederek, 1 Kasım seçimlerinde AK Partiye destek olmalarını istedi.

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri seçim çalışmaları kapsamında, Siverek’e bağlı Alagün, Salar, Seyrantepe, Uğurlu, Sandıklı, Anacık, Kurtini, Serinsu, Deliktaşı, Kuytuca, Sabancı ve  Payamlı kırsal mahallelerini ziyaret etti.

 

Mehmet Ali Cevheri’ye ziyaretleri sırasında Belediye Meclis Üyesi Celal Akıl, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Genç, Selahattin Güneş eşlik etti. AK Vekil adayı Cevheri, ülke genelinde huzur ve güvenin, istikrarın devam etmesi için AK Partiye destek verilmesi gerektiğini söyledi. 

 

 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

3.Sayfa Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.