63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
AK PARTİ

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, 11 Nisan Urfa´nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 103. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Şanlıurfa’nın 103 Yıl önce yine bu topraklarda tarihte eşine benzerine az rastlanır bir kahramanlık örneğini ortaya koyduklarını belirten Başkan Delioğlu, “Bugün hep birlikte Şanlı Şehrimizin Şanlı mücadelesinin 103. Yıldönümünü kutluyoruz. Şanlıurfa halkı 103 yıl önce birlik ve beraberlik içerisinde kendi imkanlarıyla düzenli bir orduya sahip olmadan çeteleriyle özgürlük ve bağımsızlık adına Şanlı mücadelesine başlamış ve şehrimizi düşman işgalinden kurtarmıştır.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, 11 Nisan Urfa´nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 103. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Advert
Paylaş:


Bugün biz de AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı ailesi olarak yüreğimizde hissettiğimiz İstiklal ruhuyla, bize emanet edilen bu şehri en güzel hale getirmek için, gecemizi gündüzümüze katarak azim ve kararlılıkla çalışacağız. Bizler bu sorumluluğun bilincindeyiz.
AK Parti ailesi olarak Bizler Peygamberler şehrine, Şanlıurfa’ya hizmetkâr olmanın gururunu hep birlikte yaşayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle "Urfa'nın Şanlı Kurtuluşu"nun 103. Yıl dönümünü kutluyor, ebedebiyete intikal eden tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum."şeklinde konuştu

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

AK PARTİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et ŞANLIURFASPOR HAK ETİG YERE GELlD

Akışın sonuna geldiniz.