63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten TBMM Başkanı’na yönelik sözlere tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş’a yönelik sarf edilen sözlere tepki gösterdi.

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten TBMM Başkanı’na yönelik sözlere tepki
Paylaş:

AK Parti Sözcüsü Çelik, Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş'a dönük Meclis’in çatısı altında gerçekleşen saygısızlığı ve hakaretamiz sözleri kınadı.

Kurtulmuş’un Türkiye'nin önemli bir meselesine ilişkin olarak Mecliste yasalara, demokratik ilkelere ve geleneklere uygun bir şekilde yürütülen sürece başkanlık ettiğini belirten Çelik, "Meclis Başkanımızın sorumlu bir siyaset adamı olarak yürüttüğü meşru bir süreci hedef almak adına sarfedilen saygısız sözler Yüce Meclis’imize de saygısızlıktır." diye konuştu.

Çelik tepkisinde “Muhalefet etmekle saygısızlığı ayırt edemeyenlerin yaptıkları demokratik siyaset değildir, sadece siyaseti zehirleme faaliyetidir” ifadesine yer verdi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.