63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Akhisar'da buğday ve arpa ekimi yapıldı

Akhisar Belediyesi, 125 dönümlük belediye arazisine buğday ve arpa ekimi gerçekleştirdi.

Akhisar'da buğday ve arpa ekimi yapıldı
Paylaş:

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından Doğuca, Bekirler ve Kulaksızlar mahallelerinde yürütülen ekim faaliyetleri kapsamında traktörler ile tohum ekimi gerçekleştirildi.

Üreten ve kendi kaynaklarını verimli şekilde kullanan bir Akhisar Belediyesi yarattıklarını belirten Akhisar Belediye Başkanı Ekrem Kayserili, tarıma çok yönlü destek verdiklerini belirtti.

Başkan Kayserili sözlerine şöyle devam etti:

“Görevimizi sürdürdüğümüz yaklaşık 7 yıl boyunca, belediye arazilerimizi üretimle buluşturmayı ilk hedefimiz olarak belirledik. Bu doğrultuda mevcut zeytinliklerimizde bakım çalışmalarını arttırırken, boş tarım arazilerimizi de toprağın yapısına uygun olarak pamuk, mısır, buğday ve arpa gibi ürünlerle değerlendirdik. Bu yıl da ağırlıklı olarak buğday ve arpa ekimi yaparak hem topraklarımızı verimli kullanıyor hem de tarımsal üretime katkı sağlıyoruz.”

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.