63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
AK PARTİ

AKSAK, CEYLANPINARI KAPI KAPI GEZMEYE DEVAM EDİYOR

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Abdullah Aksak, Ceylanpınar ilçesinde merkez ve kırsal mahalle ayrımı gözetmeksizin seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

AKSAK, CEYLANPINARI KAPI KAPI GEZMEYE DEVAM EDİYOR
Paylaş:

 

 

14 Mayıs genel seçimleri için kapı kapı gezerek destek isteyen Milletvekili Adayı Abdullah Aksak’a AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Abdulcelil Doğantekin eşlik etti.

 

Ceylanpınar’ın Yeşiltepe kırsal mahallesinin önde gelen ailelerinden Süleyman Kurt, Gümüş kırsal mahallesi muhtarı Yusuf Aksak ve Ceylanpınar’ın sevilen ailelerinden Seccolar ailesi ile bir araya gelen Aksak, seçim öncesi Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti’ye destek sözü aldı.

 

Seçim çalışmaları kapsamında gittiği her yerde gençlerin ilgi odağı olan Aksak, bölgede çalınmadık kapı bırakmayana kadar çalışmalarını sürdüreceğini söyledi.

 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

AK PARTİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.