63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Albares: Cezayir ile ticari ilişkilerimiz olağanüstü bir dönemden geçiyor

Madris, 7 Şubat (Hibya) - İspanya Dışişleri, Avrupa Birliği ve İşbirliği Bakanı Jose Manuel Albares, Cezayir Dışişleri Bakanı Ahmed Attaf ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Albares: Cezayir ile ticari ilişkilerimiz olağanüstü bir dönemden geçiyor
Paylaş:

İspanya Dışişleri, Avrupa Birliği ve İşbirliği Bakanı Albares, Cezayir Dışişleri Bakanı Ahmed Attaf'ı Madrid'de ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirtti.

Siyasi dostluğun ilişkileri pekiştirdiğini söyleyen Albares, "Bizler dost, ortak ve komşuyuz. Cezayir, başlıca doğalgaz tedarikçimiz, güvenilir ve istikrarlı bir stratejik ortaktır." açıklamasını yaptı.

Ticari ilişkilerin olağanüstü bir dönemden geçtiğine değinen Albares, "İhracatımız 2025'te yüzde 190 ve 2024'te yüzde 141 oranında arttı. İspanya ve Cezayir birlikte ilerlemeye devam ediyor." dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.