63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Albares: İran'ın Ürdün, Kuveyt ve Bahreyn ülkelerine yönelik saldırıları kabul edilemez

Madrid, 10 Haziran (Hibya)-İspanya Dışişleri, Avrupa Birliği ve İşbirliği Bakanı Jose Manuel Albares, İran’ın Ürdün, Kuveyt ve Bahreyn’e yönelik saldırıları kınadı.

Albares: İran'ın Ürdün, Kuveyt ve Bahreyn ülkelerine yönelik saldırıları kabul edilemez
Paylaş:

İspanya Dışişleri, Avrupa Birliği ve İşbirliği Bakanı Jose Manuel Albares, İran’ın Ürdün, Kuveyt ve Bahreyn’e yönelik saldırıları kınadı.

Albares, söz konusu saldırıların kabul edilemez olduğunu belirterek," İran'ın Ürdün, Kuveyt ve Bahreyn gibi dost ülkelere yönelik saldırıları kabul edilemez. Kendilerine tüm dayanışmamızı bir kez daha yineliyorum. Dış politikasının amacı, gerilimi azaltmak ve müzakere etmek suretiyle bu savaşın derhal sona ermesini sağlamaktır." ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.