63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Albares: İranlı kadınların cesaretini selamlıyorum

Madrid, 12 Ocak (Hibya)- İspanya Dışişleri Bakanı Jose Manuel Albares, özgürlükleri için mücadele eden İranlı kadınlara destek verdiğini açıkladı.

Albares: İranlı kadınların cesaretini selamlıyorum
Paylaş:

İspanya Dışişleri Bakanı Jose Manuel Albares, İran'da devam eden protestolara ve halkın temel hak taleplerine yönelik açıklama yaptı.

İran yönetimine yönelik beklentilerini dile getiren Albares, "İran hükümetinin tüm İranlıların gösteri yapma hakkına ve ifade özgürlüğüne saygı göstermesini talep ediyoruz. Şiddet durdurulmalıdır" dedi.

Özellikle kadınların yürüttüğü mücadeleye vurgu yapan Bakan Albares, açıklamasını "Hakları ve özgürlükleri için gösteri yapan İranlı kadınların cesaretini selamlıyorum" sözleriyle tamamladı.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Osmaniye'nin kurtuluşu kutlandı

Akışın sonuna geldiniz.