63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Albares: İspanya, uluslararası hukuka ve egemenliğe inanıyor

Madrid, 7 Ocak (Hibya)-İspanya Dışişleri Bakanı Jose Manuel Albares, uluslararası hukuk ve devletlerin egemenliği konusundaki tutumlarını açıkladı.

Albares: İspanya, uluslararası hukuka ve egemenliğe inanıyor
Advert
Paylaş:

Albares, “İspanya, uluslararası hukuka, devletlerin egemenliğine ve dolayısıyla kendi doğal kaynakları üzerindeki egemenliğe inanıyor” dedi.

İspanya Bakanı ayrıca, “Şimdi, uluslararası hukuk, çok taraflılık ve demokrasi için küresel bir ittifak başlatma zamanı” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.