63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Albares: Kanada'daki lise saldırısı haberi bizi dehşete düşürdü

Madrid, 11 Şubat (Hibya) - İspanya Dışişleri Bakanı Jose Manuel Albares, Kanada'nın Britanya Kolombiyası eyaletinde bir liseye düzenlenen silahlı saldırı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

Albares: Kanada'daki lise saldırısı haberi bizi dehşete düşürdü
Paylaş:

İspanya Dışişleri Bakanı Jose Manuel Albares, Kanada'nın Britanya Kolombiyası eyaletindeki Tumbler Ridge kasabasında bir lisede meydana gelen trajik saldırıya ilişkin konuştu.

Albares, yaşanan olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Kanada'nın Britanya Kolombiyası eyaletindeki bir liseye yapılan saldırı haberi bizi dehşete düşürdü. Kurbanların sevdiklerine en derin taziyelerimizi iletiyoruz" dedi.

Kanadalı yetkililere ve halka destek mesajı veren Albares, "Anita Anand ve Kanada'nın dost canlısı insanlarıyla dayanışma içindeyim” diye konuştu.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.