63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Alfa Solar Enerji'de denetçi seçimi

Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş'de bağımsız denetim kuruluşunun belirlenmesine ilişkin bildirim yapıldı.

Alfa Solar Enerji'de denetçi seçimi
Advert
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Şirketimizin 02.06.2026 tarihli genel kurul Toplantısında, şirketin 01.01.2026- 31.12.2026 dönemine ait finansal tablolarının ve faaliyetlerinin 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu (TTK), 660 sayılı Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumunun (KGK) Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ve Sermaye Piyasası Mevzuatı uyarınca bağımsız denetiminin yapılması için Reform Bağımsız Denetim A.Ş.'nin bağımsız denetim firması olarak atanmasına, karar verilmiştir." denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.