63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Aliağa’da protokol ve vatandaşlar bayramlaştı

Aliağa’da Kurban Bayramı öncesinde düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, protokol üyeleri ile vatandaşları bir araya getirdi.

Aliağa’da protokol ve vatandaşlar bayramlaştı
Paylaş:

Aliağa Kaymakamlığı tarafından Engelsiz Yaşam Parkı’nda organize edilen programa; Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, şehit aileleri, kurum müdürleri, askeri erkan, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşma programında konuşan Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak şunları söyledi:

“Birlik ve beraberlik içinde bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aliağa’da huzur içinde ilçemize hizmet etmeye gayret ediyoruz. Bu huzur ortamının sağlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bayram süresince yola çıkacak vatandaşlarımızdan trafik kurallarına uymalarını önemle rica ediyorum. Tüm hemşehrilerimin bayramını kutluyor, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar diliyorum”

Bayramlaşma programının ardından ilçe protokolü, Aliağa Kabristanlığı’nda bulunan şehitliği ziyaret ederek dualar etti. Program, şehit ailelerine gerçekleştirilen anlamlı ziyaretle sona erdi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Beylikdüzü'nde bayram hazırlıkları

Akışın sonuna geldiniz.