63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SİYASET

Anavatan Partisi'nde Olağanüstü Kongre

1983 - 1991 yılları arasında tek başına iktidar olan Anavatan Partisi'nin 4. Olağanüstü Kongresinde genel başkanlığa geçerli oyların tümünü alarak İbrahim Çelebi, yeniden seçildi.

Anavatan Partisi'nde Olağanüstü Kongre
Advert
Paylaş:

Anavatan Partisi'nin 4. Olağanüstü Kongresinde genel başkanlığa İbrahim Çelebi, yeniden seçildi.

 

51 DELEGEDEN 50'Sİ KATILDI

 

Büyük Anadolu Downtown Otel'inde yapılan Kongreye, kayıtlı 51 delegeden 50'si katıldı.

 

50 OYUN 50'SİNİ ALDI

 

Geçerli 50 oyun tamamını alan Çelebi, tek aday olduğu Kongrede genel başkanlığa tekrar seçildi.

 

 

 

ANAVATAN PARTİSİ

 

Anavatan Partisi (kısaltması ANAP), 1983 yılında Turgut Özal tarafından kurulmuş olan eski siyasi parti. 1983'ten 1991'e kadar aralıksız olarak tek başına iktidarda kalmış, 1996 ile 2002 yılları arasında da çeşitli koalisyon hükümetlerinin içinde yer almıştır. 31 Ekim 2009 tarihinde Demokrat Parti ile birleşmiştir.

 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.