63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Gündoğmuş’a yatırım

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgelerde yürüttüğü asfalt seferberliği kapsamında Gündoğmuş’un Çiçekoluk Mahallesi’ni 40 yıl sonra asfaltla buluşturdu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Gündoğmuş’a yatırım
Paylaş:

Büyükşehir Belediyesi Gündoğmuş ilçesine bağlı Çiçekoluk mahalle yolunun altyapısını yenileyerek, genişleme çalışması başlattı. Altyapı çalışmaları tamamlanan Çiçekoluk Mahallesi yolunu Büyükşehir ekipleri 4 kilometre uzunluğunda sathi asfalt ile kaplıyor. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler sorumlusu İsa Akdemir de muhtarlar ve mahalle sakinleriyle asfalt çalışması yapılan Çiçekoluk Mahallesi’nde çalışmaları yerinde inceledi. Gündoğmuş’ta yapılan muhtarlar toplantısında yol talebini aldıklarını söyleyen İsa Akdemir, “Yolun altyapısını yaparak, standartlara uygun hale getirdik. 2025 asfalt programımız kapsamında da asfaltını yapıyoruz. Dağ taş demeden Büyükşehir ekiplerimiz çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.