63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Arıkan: Yaşanabilir bir Türkiye’yi üreticilerimizle birlikte mümkün kılacağız

Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, zirai dondan etkilenen Muğlalı çiftçilerle bir araya geldi.

Arıkan: Yaşanabilir bir Türkiye’yi üreticilerimizle birlikte mümkün kılacağız
Paylaş:

Saadet Partisi Genel Başkanı Arıkan, zirai dondan etkilenen Muğlalı çiftçilerle bir araya gelerek yaşadıklarını mağduriyetleri dinlediklerini, taleplerini not aldıklarını açıkladı.

Üreten, bütçesi açık vermeyen bir Türkiye'nin inşası için çiftçiler başta olmak üzere tüm üreticilerin yanında durmak ve desteklemek zorunda olduklarını belirten Arıkan, “Bizler Saadet Partisi iktidarında bunu hayata geçirecek ve Yaşanabilir Bir Türkiye'yi üreticilerimizle birlikte mümkün kılacağız.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.