63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Büyükşehir

ASFALT ÇALIŞMALARI KENT GENELİNDE BİRÇOK NOKTADA DEVAM EDİYOR

Şanlıurfa’nın gelişim ve dönüşümünü gerçekleştirmek için çalışmalarımı yoğun bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Kent Merkezi ve Kırsal Mahallerde sıcak asfalt ve beton yol uygulama devam ettiriyor.

ASFALT ÇALIŞMALARI KENT GENELİNDE BİRÇOK NOKTADA DEVAM EDİYOR
Advert
Paylaş:

 

 

Bir yandan yeni yerleşim yerlerinin oluşması ile birlikte yeni yollar, bulvarlar, köprülü kavşaklar inşa eden Büyükşehir Belediyesi bir yandan da kırsal mahallerde sıcak asfalt ve beton uygulamalarını sürdürüyor.

 

ÇELİK KÖPRÜ VE OSMANGAZİ CADDESİ ASFALTLANIYOR

 

Bu bağlamda Mardin-Diyarbakır çevreyoluna alternatif açılan 50 metrelik Buluntu Hoca Bulvarıyla birleşen Osmangazi Caddesi Büyükşehir ekiplerince asfaltlanırken bir yandan da Zeytindalı Kampüsünün yer aldığı Haliliye ilçesi Karşıyaka mahallesinde daha önce gidiş geliş iki şerit asfaltlayan çelik köprüyü açtı.

 

SURUÇ KIRSALINA SICAK ASFALT

 

Ayrıca ilçede de çalışmalarını yoğunlaştıran Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Suruç'ta Yıldırım Mahallesi Ahmet Kaya Caddesini sıcak asfaltla buluşturdu.

 

Yolarının oldukça kötü durumda olduğunu ifade eden vatandaşlar asfalt çalışmasından dolayı Büyükşehir Belediyesi'ne ve Başkan Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibine teşekkür etti.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Büyükşehir Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et BAŞKAN KUŞ, GECE GÜNDÜZ SAHADA

Akışın sonuna geldiniz.