63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Asya borsalarında karışık seyir

İstanbul, 6 Mart (Hibya) - Asya piyasalarında bugün karışık bir görünüm izlendi.

Asya borsalarında karışık seyir
Paylaş:

Asya piyasalarında bugün karışık bir görünüm izlendi. Avustralya ASX 200 endeksi 8.851 puan ile yüzde 1,00 düşüş kaydetti. Japonya Nikkei 225 endeksi 55.565 puan ile %0,52 yükseliş gösterdi.

Hong Kong Hang Seng endeksi 25.770 puan ile yüzde 1,77 artış yaşadı. Hindistan Nifty 50 endeksi 24.623 puan ile yüzde 0,57 geriledi.

Çin FTSE 50 endeksi 16.636 puan ile yüzde 2,05 yükseldi. Endonezya IDX Kompozit endeksi 7.509 puan ile yüzde 2,61 düşüş kaydetti.

Malezya KLCI endeksi 1.717 puan ile yüzde 0,24 artış gösterdi. Güney Kore KOSPI endeksi 5.593 puan ile yüzde 0,17 yükseldi.

Tayland SET endeksi 1.410 puan ile yüzde 0,49 düşüşle seyretti. Piyasalarda yükseliş ve düşüşler ülke bazlı farklılıklara bağlı olarak gerçekleşti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Akdeniz'de deprem

Akışın sonuna geldiniz.