63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Asya borsalarında karışık seyir

İstanbul, 20 Mart (Hibya) - Asya borsaları bugün karışık bir görünüm sergiledi.

Asya borsalarında karışık seyir
Paylaş:

Asya borsaları bugün karışık bir görünüm sergiledi.

Avustralya ASX 200 endeksi 8.428,40 puandan kapanarak yüzde 0,82 değer kaybetti. Japonya’nın Nikkei 225 endeksi 53.372,53 seviyesinde günü tamamladı ve yüzde 3,38 düşüş kaydetti.

Hindistan Nifty 50 endeksi ise yükseliş trendi göstererek 23.235,80 puana ulaştı ve yüzde 1,02 arttı.

Hong Kong Hang Seng endeksi 25.254,36 seviyesinde işlem görürken yüzde 0,97 geriledi. Çin Şanghay Borsası 3.957,05 puana düşerek günlük kaybını yüzde 1,24 olarak kaydetti.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.