63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Asya piyasalarında karışık seyir

İstanbul, 26 Mayıs (Hibya) - Asya borsalarında işlem gününde karışık bir görünüm izlendi. Japonya ve Avustralya piyasalarında düşüş görülürken, Hong Kong ve Hindistan endeksleri yükseliş kaydetti.

Asya piyasalarında karışık seyir
Paylaş:

Asya piyasalarında işlem gününde endeksler farklı yönlerde hareket etti.

Avustralya’da ASX 200 endeksi yüzde 0,43 düşüşle 8.654,40 puana geriledi. Japonya’da Nikkei endeksi ise yüzde 0,19 kayıpla 65.035,37 puandan işlem gördü.

Hindistan’da Nifty 50 endeksi yüzde 0,08 yükselişle 24.005,65 puana çıkarken, Hong Kong’da Hang Seng Endeksi (HSI) yüzde 0,53 değer kazanarak 25.742,97 puana ulaştı.

Çin’de Şanghay endeksi ise yüzde 0,84 düşüşle 4.117,849 seviyesine geriledi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.