63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SPOR

Avrupa'da süper gece! UEFA ülke sıralamasında Yunanistan'ı geride bıraktık

Avrupa'da mücadele eden temsilcilerimiz haftayı 3 galibiyet ve 1 beraberlikle tamamladı. Türkiye, Yunanistan'ı geride bırakarak UEFA ülke puan sıralamasında 19. sıraya yerleşti.

Avrupa'da süper gece! UEFA ülke sıralamasında Yunanistan'ı geride bıraktık
Advert
Paylaş:

Türk takımları bu hafta Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde mağlubiyet yüzü görmedi. 4 temsilcimiz aldığı başarılı sonuçların ardından Türkiye, UEFA sıralamasında basamak atladı.

AVRUPA'DA GURUR GECESİ

Avrupa Ligi'nde Trabzonspor, Kızılyıldız'ı 2-1 mağlup ederken Fenerbahçe de zorlu Rennes deplasmanında 2-2 berabere kaldı. Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimizden Sivasspor, deplasmanda Cluj'u tek golle geçti. Başakşehir ise Fiorentina'yı 3-0 yenerek adeta Avrupa'da gövde gösterisi yaptı.

 

 
REKLAM
 
ads by AdMatic

 

UEFA SIRALAMASINDA YUNANİSTAN'I GEÇTİK

Alınan bu sonuçların ardından Türkiye, UEFA puan sıralamasında bir basamak daha yükseldi. Geçen hafta İsrail'i geçen Türkiye, bu hafta temsilcilerimizin aldığı başarılı sonuçlarla Yunanistan'ı da geride bıraktı ve 19. sıraya yükseldi.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SPOR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.