63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Avustralya'da meydana gelen silahlı saldırıda üç kişi hayatını kaybetti

Stockholm, 22 Ocak (Hibya) - Polis, Avustralya'nın Yeni Güney Galler eyaletindeki küçük bir kasabada meydana gelen silahlı saldırıda üç kişinin öldüğünü bildirdi.

Avustralya'da meydana gelen silahlı saldırıda üç kişi hayatını kaybetti
Paylaş:

Dördüncü bir kişi ise ciddi ancak stabil durumda hastaneye kaldırıldı.

Yerel polis, yerel saatle yaklaşık 16:40'ta Lake Cargelligo'da meydana gelen silahlı saldırıyla ilgili soruşturma başlattı.

Polis ayrıca halka bölgeden uzak durmalarını ve yerel sakinlerin evlerinde kalmalarını söyledi. Yerel haberlere göre, silahlı saldırgan hala yakalanmadı.

Saldırıda, iki kadın ve bir erkek hayatını kaybetti.

Sydney Morning Herald, olayın şüpheli bir aile içi şiddet saldırısı olduğunu bildirdi.

Ayrıca, yetkililerin hala silahlı saldırganı bulmaya çalıştığını ve ağır silahlı taktik polislerin görevlendirildiğini bildirdi.

Seven News, silahlı saldırganın yerel belediyeye ait bir araçla olay yerinden kaçtığını bildirdi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.