63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

BAK ekibi afet eğitimlerini sürdürdü

Muğla- Bodrum Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (BAK), afet ve acil durumlara yönelik hazırlık çalışmaları kapsamında “Doğada Arama Kurtarma ve İp Eğitimi” gerçekleştirdi.

BAK ekibi afet eğitimlerini sürdürdü
Paylaş:

AFAD eğitmenleri tarafından verilen iki günlük eğitim programında, arama kurtarma teknikleri ile profesyonel ip kullanımına yönelik uygulamalı çalışmalar yapıldı. Eğitimlerde, Bodrum’un coğrafi yapısı ve olası afet riskleri dikkate alınarak çeşitli senaryolar üzerinde duruldu.

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yıldızhan da eğitim alanını ziyaret ederek ekipten çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yıldızhan, afetlere hazırlık açısından eğitimlerin önem taşıdığını ifade etti.

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ise konuya ilişkin açıklamasında, “Doğal afetlerin ne zaman yaşanacağını bilemeyiz ancak her an hazır olmak bizim elimizde” dedi.

Mandalinci, “Kentimizin huzuru ve halkımızın güvenliği için ekibimizin müdahale kapasitesini en üst düzeyde tutmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Eğitimlerin ardından BAK ekibi tarafından eğitim alanında çevre temizliği çalışması da gerçekleştirildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.