63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Bak: Türk sporunun organizasyon gücünü bir kez daha dünyaya göstereceğiz

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile birlikte düzenlenen Formula 1 Türkiye GP Basın Toplantısı'nı gerçekleştirdi.

Bak: Türk sporunun organizasyon gücünü bir kez daha dünyaya göstereceğiz
Paylaş:

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İstanbul’un 2027 yılı itibarıyla yeniden Formula 1 takvimine dahil olmasına ilişkin konuştu.

Formula 1 heyecanının İstanbul'a geri döndüğünü belirten Bak, "Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy ile birlikte Formula 1 Türkiye GP Basın Toplantısı’nı gerçekleştirdik. 2027’de Formula 1 ruhu ve Turkish GP heyecanı yeniden İstanbul'da." dedi.

Türkiye'nin uluslararası spor etkinliklerindeki başarısını vurgulayan Bak, "Türk sporunun uluslararası organizasyon gücünü bir kez daha tüm dünyaya göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.