63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Bakan Bayraktar: 34 farklı ülkeyle doğal gaz ticareti yapıyoruz

İstanbul, 2 Eylül (Hibya) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'nin 34 farklı ülkeyle doğal gaz ticareti yaptığını duyurdu.

Bakan Bayraktar:  34 farklı ülkeyle doğal gaz ticareti yapıyoruz
Paylaş:

Bakan Bayraktar, şu an itibariyle  Türkiye'nin 34 farklı ülkeyle doğal gaz ticareti yaptığını bildirdi.

Bölgesel doğal gaz ticaretindeki etkin rolü her geçen gün artırdıklarını belirten Bakan Bayraktar, "Son 8 yılda depolama ve gazlaştırma ünitelerine yaptığımız büyük yatırımlarla gazlaştırma kapasitemizi 5 katına çıkardık. Şu an 34 farklı ülkeyle doğal gaz ticareti yapıyoruz." dedi.

Bayraktar, güçlü altyapı ve geniş tedarik zinciriyle doğal gaz merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini vurguladı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.