63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Bakan Ersoy’un Hatay ziyareti

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay programı kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Bakan Ersoy’un Hatay ziyareti
Paylaş:

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Hatay Valisi Mustafa Masatlı ile Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ten şehirde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldıklarını açıkladı.

Ardından basın mensuplarıyla bir araya gelerek, deprem sonrası yürütülen ihya sürecini ve gelinen noktayı paylaştıklarını belirten Bakan Ersoy, “Tarihi Hatay Devleti meclis binasını ziyaret edip Hatay Medeniyetler Kütüphanesi’nde depremzede genç kardeşlerimizle buluştuk. Gençlerimizin müzik dinletisini dinledik. Umutları, enerjileri ve hayalleri bize güç verdi.” dedi.

Bakan Ersoy, Anadolu’daki ilk cami olan ve geçen günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını gerçekleştirdiği Habib-i Neccar Camii’nde incelemelerde bulunduklarını bildirdi.

Ayrıca Hatay Arkeoloji Müzesi’nde gerçekleştirdikleri çalışmaları yerinde gözlemlediklerine değinen Bakan Ersoy, “Hatay’ın binlerce yıllık mirasını korumak ve geleceğe taşımak için titizlikle çalışmaya devam ediyoruz.” ifadesini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.