63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
3.Sayfa

Bakan Faruk Çelik, 1 Kasım seçimi İstikrar, Huzur ve Barış İçin Önemli

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik, seçim temasları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Bakan Faruk Çelik, 1 Kasım seçimi İstikrar, Huzur ve Barış İçin Önemli
Advert
Paylaş:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik, Ulu Camiinde kıldığı Cuma namazı çıkışı Haşimiye ve Sarayönü caddesindeki esnaflarla bir araya gelip, sorunlarını dinledi, yazılı taleplerini aldı, 1 Kasım’da yapılacak seçimlerde de Şanlıurfalılardan destek istedi.

 

Yaklaşan 1 Kasım seçimleri öncesi çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik, el sıkmadık kimse bırakmamaya özen gösteriyor.

 

Sabah erken saatlerden itibaren başlayan mesaisini gece geç saatlere kadar sürdürenBakan Çelik, kendisine iletilen sorunların çözümü için de anında müdahalelerde bulunuyor. Bu sabah da erken saatlerden itibaren mesaiye başlayan AK aday Çelik, Cuma namazını UluCamisinde kıldıktan sonra Divanyolu ve Sarayönü caddesinde bulunan esnaflara ziyaret gerçekleştirdi.

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Çelik’i karşılarında gören Şanlıurfalı vatandaşlar, AK Aday Çelik’le sohbet edip yazılı ve sözlü olarak sorunlarını iletme fırsatı yakaladılar.

 

Kendisine iletilen bütün talepleri tek tek dinleyen ve not aldıran Bakan Çelik, vatandaşlardan 1 Kasım seçimlerinde AK Partiye destek istedi.

 

 

Ülkenin ve Şanlıurfa’nın barış, huzur ve kardeşliğe ihtiyaç duyduğu bugünlerde Şanlıurfalılardan gördükleri ilginin kendilerini huzurlu yarınlar için umutlandırdığını da ifade eden Bakan Faruk Çelik, 1 Kasım seçimlerinin istikrar, barış ve huzur için çok önemli olduğunu söyledi.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

3.Sayfa Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et AK Parti adaylar Cevheri ve Aksoy Bozova’da

Akışın sonuna geldiniz.