63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Bakan Kurum: Elazığ için iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, AK Parti, CHP ve MHP milletvekilleri ile bir araya geldi.

Bakan Kurum: Elazığ için iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz
Paylaş:

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, AK Parti, CHP ve MHP milletvekillerini Bakanlığkta ağırladı. 

Elazığ’daki çimento fabrikası başta olmak üzere şehrin sanayi alanındaki ihtiyaçlarının değerlendirildiğini belirten Bakan Kurum, "Yapabileceklerimizi konuştuk. Elazığ için iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Emine Erdoğan, Papa 14. Leo ile görüştü

Akışın sonuna geldiniz.